OCCHIO

MITO AURA – HET CENTERPIECE

Iconisch, sculpturaal, expressief – Mito aura zweeft in het centrum van de ruimte. Met zijn karakteristiek ringvormig uplight en het krachtig maar niet verblindend downlight zorgt deze armatuur voor unieke lichtstemmingen. Mito aura vervolledigt de Mito-reeks met de perfecte armatuur voor aansluiting centraal in het plafond.

Occhio breidt de met prijzen overladen armaturenreeks Mito uit met een wel heel bijzonder highlight: met Mito aura brengt het bedrijf uit München nog maar eens een designicoon op de markt, perfect geschikt voor vertrekken met een centraal lichtpunt in het plafond.

Het karakteristieke design van Mito aura is sculpturaal en expressief. Precies de liefde voor detail bepaalt daarbij het silhouet van de armatuur. De fijn afgelijnde ‘cut’ en de iconisch gevormde vork zijn typische kenmerken van Mito aura, waarbij de hoge kwaliteit van de materiaalverwerking bijzonder goed tot haar recht komt. Mito aura is verkrijgbaar in twee formaten en in alle afwerkingen, waardoor de armatuur perfect te combineren is met om het even welk interieurdesign – waaraan ze heldere accenten toevoegt. Nieuw maar gewild is de elegante afwerking phantom, die weet te overtuigen door haar geheimzinnig kleurenspel dat varieert tussen donkerbruin en donkergrijs.

Het karakteristiek ringvormige uplight en het krachtige maar niet verblindende downlight van Mito aura zijn afzonderlijk van elkaar instelbaar, zodat men werkelijk unieke lichtstemmingen kan creëren. Doordat het uplight tegen het plafond weerkaatst heeft Mito aura een grote lichtsterkte en verlicht deze armatuur krachtig zowel kleine als grote ruimten.

Mito aura wekt enthousiasme op door de ‘joy of use’ die zo typisch is voor Occhio: met ‘color tune’ om de kleurtemperatuur op de situatie af te stemmen kan men het licht aan om het even welke stemming aanpassen – van warm licht voor ontspannen avondbezigheden tot stimulerend koel werklicht – vooraf ingesteld of instelbaar met de Occhio air controller of Occhio air app.

Mito aura wall – gewoonweg magisch
Als wandarmatuur heeft Mito aura het effect van een kunstwerk. De verhouding tussen directe en indirecte verlichting is te allen tijde wijzigbaar – via Occhio air of rechtstreeks maar contactloos op de armatuurkop, met eenvoudige gebaren. Zo kan ook de kleurtemperatuur via ‘color tune’ intuïtief veranderd worden – of ze wordt door middel van preset vooraf ingesteld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist