Modular verlichting

Stove

Stove heeft zijn naam niet gestolen. Bekijk je de armatuur van onderen uit, dan zie je duidelijk de contouren van een kachel voor het lichaam van de lamp, met de asymmetrische voet als kachelpijp. Speelsheid en strakheid in één armatuur.

Stove is het resultaat van pure geometrie en werd tot in de details afgewerkt. de lijnen van de armatuur sluiten strak aan op elkaar en brengen zo dit toch wel robuuste ontwerp in evenwicht. het bijzondere aan Stove zijn de twee draaipunten, wat deze spot bijzonder veelzijdig en richtbaar maakt, met een rotatie van 370° en een inclinatie van 90°. in tegenstelling tot normale spots heeft Stove een heel compacte afstand tussen plafond en lamphuis, zonder zijn extreme wendbaarheid te verliezen. de verchroomde en matzwarte ring rond de lichtbron zorgt voor een bijzonder contrast en maakt de spot af. Modular ontwikkelde Stove, net als Chapeau trouwens, samen met het designersduo Couvreur & devos. Waar je vaak je armatuur moet kiezen in functie van de lichtbron die je wilt gebruiken, is dat bij Stove en Chapeau omgekeerd. Ze zijn beschikbaar voor de courante lichtbronnen. in hun behuizing kun je kiezen voor led, gasontlading of halogeen, naargelang het doel en je wensen qua verlichting.

Technisch weetje:
om de vormgeving van Stove zo clean mogelijk te houden zit de gearhouse, het onderdeel waarin de technische bagage van de armatuur zich bevindt, niet altijd ingebouwd in de armatuur. Voor de ontladingsversie bijvoorbeeld, moet er een luikje in plafond of muur voorzien worden om de gear in op te bergen. Bij de ledversie is dat luikje niet noodzakelijk, de gear kun je hier ook op afstand plaatsen, bijvoorbeeld in een kast. Bij de lagere leden de halogeenversie zit de gear wel ingebouwd in de armatuur zelf.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist