Modular Lighting Instruments

Veelzijdigheid troef

Modular L.I. stelt haar nieuwste innovatie voor: een armatuur die het cilindervormige archetype van een ingebouwde spot herdefinieert en in één ontwerp zowel direct als indirect licht combineert. Met Hollow heeft James Van Vossel een lamp ontworpen die het vermogen heeft zich aan te passen aan de noden en wisselende functies van een ruimte. Dit door het licht op verschillende manieren te transformeren: een directe spot wanneer de Hollow open is, en een gloeiend effect wanneer die gesloten is.

Hollow heeft een koepelvormige lichtkamer met daarin een cilinder die in de halve bol kan worden geduwd voor een zacht en sfeervol effect, of direct licht in de kamer kan doen schijnen wanneer de cilinder in een hoek of helemaal wordt opengezet. Speel met het soepele rotatiesysteem en ontdek nieuwe applicaties en mogelijkheden.

De spot kan zowel in het plafond als in de muur worden verwerkt. In de muur transformeert Hollow tot een subtiele mood maker, een stijlvol oriëntatielicht (gesloten cilinder) of tot een warm schijnsel dat structuur geeft aan de muur (half open). Geïnstalleerd in het plafond kan Hollow dienst doen als een haarscherpe downlighter (volledig open) of als een strak omlijnde lichtstraal om bv. de kunst aan de muur te accentueren (in een hoek).

Aanpasbaar, omkeerbaar, flexibel en zowel zichtbaar als onzichtbaar, Hollow is de ultieme inspirerende tool voor interieurvormgevers en architecten.

Hollow is beschikbaar in de kleuren zwart en wit: volledig uniform of met een contrasterende lichtkast en cilinder, telkens met een ander effect. Een volledig witte uitvoering voor een subtiele look die zachtjes in de muur of het plafond verdwijnt. Zwart op zwart voor een architecturaal statement en zwart op wit voor een zwart accent dat zich fijn aftekent tegen het indirecte, reflekterende licht van de witte koepel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist