Modular Lighting Instruments

Maak kennis met Dent

Een armatuur die bij iedere stap een ander uitzicht krijgt. Een inbouwspot die minimalisme koppelt aan verrassing. Een cilindervormige miniatuurspot die oneindige flexibiliteit brengt. De nieuwe armaturen van Modular Lighting Instruments zijn er om te verbazen.

Meerdere kanten
Er zijn altijd meerdere kanten aan een verhaal. Het vanuit een andere hoek bekijken, kan een heel nieuwe interpratie met zich meebrengen. Een raadselachtig gevoel dat perfect wordt samengevat door Dent, de nieuwste armatuur van Modular Lighting Instruments.

Een mysterieuze speelsheid
Dent is een ultradunne wandarmatuur en combineert minimalistisch design met een zekere 'je ne sais quoi'. Een diagonale lijn verdeelt het vierkante of rechthoekige oppervlak. Het zorgt keer op keer voor een nieuwe dimensie, afhankelijk van welke hoek je ernaar kijkt. De ongelijkmatigheid brengt een schaduwspel op gang dat de kleur van het armatuur manipuleert. Het resultaat is een mysterieuze speelsheid, die perfect op zichzelf staat, maar nog krachtiger is als meerdere armaturen gecombineerd worden.

Kunstige verlichting
Dent is verkrijgbaar in twee groottes (small en medium) en in zwart of wit. Dat biedt talloze mogelijkheden om verschillende patronen te creëren. Zo is Dent meer dan een wandarmatuur: het wordt een kunstwerk. Geschikt voor zowel residentiële als publieke ruimtes.

Dent beschikt over twee stroken ledverlichting, die indirect en zacht licht uitstralen, in twee richtingen: naar beneden en naar boven. De achterkant van de armatuur is gedeeltelijk verzonken, waardoor Dent soms lijkt te zweven. Magneten houden de plaat vooraan op zijn plaats, waardoor er geen schroeven of draden zichtbaar zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist