Modular led verlichting

Chapeau

Het ledverhaal in de verlichtingswereld zit op kruissnelheid. De Belgische architecturale verlichtingsspecialist Modular speelt daar volledig op in tijdens Light & Building en Salone del Mobile.
Voor deze armatuur doen we ons hoedje af. Zijn naam dankt hij aan zijn binnenkant: net het hoedje van Robin Hood.



Inbouwarmatuur Chapeau is beschikbaar in twee varianten: één voor inbouw met een rand, voor een mooi contrast op het plafond, en één voor volledige inbouw, zodat de subtiele vorm van Chapeau opgaat in de architectuur. Geschikt als eyecatcher, maar kan ook dienen om de ruimte subtiel vorm te geven.

Net als bij Stove zit de grote innovatie van Chapeau in zijn kantelsysteem. Helemaal ingevouwen in zijn schulp is Chapeau een downlighter waarvan je nog net de rand van het lichthuis uit zijn schulp ziet piepen. Het lichthuis bevindt zich dan asymmetrisch tegenover de rand van de armatuur. Je kunt het lichthuis ook volledig naar buiten laten kantelen, waardoor Chapeau een knap wallwash-effect geeft op de muren. Zo licht Chapeau op een bijzondere manier de muur uit.
Ook Chapeau ontwikkelde Modular samen met het designersduo Couvreur & Devos. Waar je vaak je armatuur moet kiezen in functie van de lichtbron die je wilt gebruiken, is dat bij Stove en Chapeau omgekeerd. Ze zijn beschikbaar voor de meeste courante lichtbronnen: led, gasontlading of halogeen.

Tunable White - Overdag een productieve vergaderruimte, ‘s avonds een sfeervol bedrijfsfeest. Of overdag een speeltuin voor de kinderen, ‘s avonds een intieme tv-hoek voor de film. Met de Tunable White wordt elke ruimte multifunctioneel. Dankzij de techniek kun je wit licht laten variëren van warme tot koude tinten. Warmere kleuren (tussen 2.700 en 4.000 kelvin, de eenheid voor kleurtemperatuur) zorgen ervoor dat een ruimte als intiem, comfortabel en uitnodigend wordt ervaren. Bij koudere kleurtemperaturen (tussen 5.000 en 7.000 kelvin) krijg je een cleanere en heldere omgeving. Met een druk op het To Be Touched-bedieningspaneel stel je de lichtwarmte tussen de 2.700 en 6.500 kelvin zelf in, volgens de sfeer die je op dat moment wilt oproepen of je persoonlijke stemming.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist