Modular Buitenverlichting

George

Was het een architecturale specht of een bever met gevoel voor abstracte vormen? Zeker is dat George verdacht veel weg heeft van een geabstraheerde boomstronk waar een flinke hap uit is genomen. Gelukkig maar, want dankzij deze feature is George een robuuste en sfeervolle lichtbron voor buitenshuis. Zijn statige look maakt van George een trouwe butler, in de tuin, op het terras of langs een pad.

Hoewel hij een robuuste cilindervorm heeft, oogt George vrij licht. Dat komt omdat hij onderaan een inspringend voetje kreeg, waardoor hij lijkt te zweven. George is bovendien bestand tegen regen, dankzij de bolvormige bovenzijde waar de druppels vanaf glijden. De lichtbron zit ingebouwd in het bovenhuis en glijdt over de contrasterende binnenkant die het licht reflecteert.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist