MaOui lampen

verrassende mix van stijlen, vormen en materialen

Mag het een keer echt anders? Het nieuwe woonmerk MaOui combineert strak met warmte. De lampenkappen zijn gemaakt met verrassende technieken en materialen en zetten een punt achter de trend dat strak geen warmte kan uitstralen. Het resultaat: creatieve eyecatchers van Nederlandse bodem tegen een betaalbare prijs. Creativiteit voor interieur én exterieur.

Woontrend 2014 = Balans tussen industrieel en handgemaakt
De inspiratie komt recht uit het hart: op het gebied van verlichting is weinig variatie; het gat tussen standaard lampenkap en high priced design gaat MaOui nu opvullen. De lancering van het merk komt op het juiste moment nu woontrends volop in beweging zijn. De consument zoekt naar unieke re-styling en styling van de eigen woning, waarin de warmte van ‘thuis’ niet mag ontbreken. De laatste jaren heeft de industriële look een opmars gemaakt. De lijn van MaOui geeft deze industriële look zijn warmte terug met eerlijke handgemaakte producten.

Kleur&Spagetti = tijdloos en toch eigentijds
Hoewel MaOui streeft naar variatie, is de stijl eenvoudig. Met natuurlijke en onnatuurlijke materialen wordt oneindige gevarieerd op bestaande thema's. Kleur&Spagetti is een serie gebruikte lampen met gerenoveerde voet en een met gerecyclede textielgaren strak omwikkelde kap. Het resultaat: klassiek en toch modern, tijdloos en toch eigentijds. Elke lamp is uniek en (bijna) alle kleuren en variaties zijn mogelijk. 
Bont&Wolk = nieuw licht
MaOui brengt naast het 'pimpen' van bestaande lampen ook nieuw licht: de Bont&Wolk lampenkap. Voor de serie Bont&Wolk is gebruik gemaakt van materialen die oorspronkelijk een ander doel hadden. De basis is plastic en ijzerwerk. Dat maakt het mogelijk om oneindig te variëren in omvang en vorm. Elke kap kan dan ook op maat gemaakt worden. Door de originele verwerking van het zachte plastic lijkt de kap van bont en maakt de transparantie van het materiaal het licht warm en diffuus.

Meer informatie over deze lampen kunt u vinden op: www.woonideeenzo.nl 

Kijk voor meer informatie op https://www.woonideeenzo.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist