Lunanova van Occhio

Opnieuw geïnterpreteerd

Tijdens de Milan Design Week 2024 presenteert Occhio met Lunanova voor het eerst een chandelier - en definieert hij het thema volledig opnieuw. De bolvormige uitstraling van het lichtobject is een expressief statement en samen met de 'Supernova' lichteffecten een absolute blikvanger.

De ontwerpfilosofie van Occhio werd altijd gekenmerkt door purisme. Met de nieuwe armaturenserie Luna heeft Occhio nu bewust een nieuw hoofdstuk geopend – het resultaat: een aanzienlijk emotioneler design, uiteraard zonder concessies te doen aan de unieke lichtkwaliteit en magische controle.

Het hoogtepunt Lunanova laat zien wat er op dit gebied mogelijk is: de weelde van kroonluchters wordt op de meest pure manier opnieuw geïnterpreteerd. Lunanova combineert spectaculair design met innovatieve technologie: dark chroom gespiegelde Luna-glasbollen in verschillende maten zijn concentrisch op een spiegelschijf gerangschikt. De Occhio-firebal zweeft in de bollen en zorgt voor krachtig, gericht licht. En het zou geen Occhio-chandelier zijn als Lunanova geen fascinerende regelmogelijkheden bood voor magische lichteffecten die veel verder gaan dan alles wat ooit is gezien.

Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en zowel aan het plafond als hangend, ontvouwt Lunanova zijn kracht als middelpunt in hoge, prestigieuze ruimtes – een echte interactieve kunstinstallatie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist