Lumiere

viert 30ste verjaardag

Als onderdeel van Milano Design City vierde Foscarini vorige week het 30 jarig bestaan van haar designklassieker Lumiere met twee speciale, ‘limited edition’ varianten. 

Lumiere, destijds bedacht als herinterpretatie van de klassieke tafellamp met kap, wordt gekenmerkt door haar diffuser van mondgeblazen glas en karakteristieke drievoet van gegoten aluminium. Ter ere van de 30ste verjaardag van Lumiere brengt Foscarini twee nieuwe varianten uit, de ‘Lumiere Pastilles’ en de ‘Lumiere Bulles’. Met behulp van twee traditionele glasblaastechnieken is Foscarini erin geslaagd om het glas van de witte diffuser nog effectiever tot zijn recht te laten komen. ‘Lumiere Pastilles’ en ‘Lumiere Bulles’ worden aangeboden als speciale, gelimiteerde editie van 1100 exemplaren, genummerd en gesigneerd door Rodolfo Dordoni.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist