Luceplan led verlichting

Otto watt

Kenmerkend aan de OTTO WATT armaturen van Luceplan is de LED-lichtbron, die regelbaar licht geeft van koud naar warm wit. Dit programma bestaat inmiddels uit meerdere varianten: een wandarmatuur (met een of twee armen), een staand armatuur en een klemmodel én is nu ook in wit leverbaar.Otto Watt is uniek in zijn soort. Met een aantrekkelijke ergonomische vorm, de kop van gegoten aluminium draait 360 graden en heeft aan beide zijden vleugels met een open ribben structuur. De kop bevat een dimmer en een LED-bron die slechts 8 Watt verbruikt – zoals de naam al zegt in het Italiaans. De harmonieuze aluminium arm, in 2 delen steunt krachtig op het bureauvlak door een voet of draaipen direct in het bureaublad.

Met Otto Watt wordt iedere ruimte op een praktische en elegante wijze verlicht. Door de lichtkleurregelaar kan desgewenst een heldere of een warme sfeer worden gecreëerd. De verstelbare arm zorgt voor een praktische toepassing en het strakke design vormt een echte eyecatcher.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist