Lampe berger verlichting

Heritage collectie

Bij de nieuwe collectie “Heritage” van Lampe Berger ontmoeten heden en verleden elkaar. Deze bijzondere uitvoering in retro stijl is een echte hommage aan het merk dat bekend staat om zijn historische kennis met betrekking tot het werken met glas. De glazen lamp wordt ‘bekroond” met een speciaal voor deze lamp ontworpen ‘kroon’. In zilver of goud gekleurd glanzend metaal, afhankelijk van de gekozen glaskleur.

De historische ogende modellen passen perfect in een klassiek interieur maar ook liefhebbers van romantische interieurs, vintage en retro zullen deze uitvoering zeker kunnen waarderen. In een modern interieur geeft de lamp met een knipoog een individueel accent.

De glazen lamp is verkrijgbaar in een transparante versie en een traditionele glasuitvoering in de kleuren groen en rood.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist