Innr verlichting

Smart Round Ceiling Lamp Comfort

Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, breidt zijn assortiment uit met de Smart Round Ceiling Lamp Comfort. Met deze slimme plafondlamp voeg je een modern multifunctioneel armatuur toe aan je interieur. Koppel de lamp aan jouw bestaande Zigbee Bridge en kies vervolgens met de app gemakkelijk voor warm wit licht voor extra sfeer of koeler wit licht voor meer concentratie. Dit maakt de lamp perfect voor werken of studeren en is dus de ideale aanvulling voor jouw thuiswerkplek. 

De voordelen van het goede verlichting
Tegenwoordig is het werken aan de eettafel de normaalste zaak van de wereld geworden, maar hierdoor is de scheiding tussen werk en privé wel heel klein geworden. Door gebruik van slimme verlichting kun je tijdens kantooruren de lampen zo instellen dat ze een goede hoeveelheid helder wit licht afgeven, dat direct effect heeft op de productiviteit. Na werktijd wordt er een duidelijk verschil in de verlichting zichtbaar door deze een warmere tint te geven en het licht te dimmen. Zo ontstaat er een nieuwe ambiance en krijg je het gevoel van “thuiskomen na een lange dag werken”. 

De Round Ceiling Lamp Comfort heeft een modern design met metalen behuizing. Met een diameter van 41 cm en een diepte van slechts 7,2 cm past deze lamp op elke plek in het huis. De plafondlamp heeft een helderheid van 2500 lumen en geeft warmwit tot koelwit licht dat makkelijk draadloos te bedienen is met de app, zelfs als je niet thuis bent. De Round Ceiling Lamp is compatible met de Philips Hue bridge en andere smart home systemen. Je kunt de lamp ook met je stem besturen, in combinatie met een hub van Philips Hue, Samsung SmartThings, een Homey of een Amazon Echo kun je gebruik maken van voice control van Hey Google of Alexa.

De wittint, van warm (2200K) tot koel wit licht (5000K), is zelf in te stellen, maar Innr heeft ook diverse licht opties klaargezet in de app. Zo kun je de lampen laten reageren op het begin en het einde van jouw werkdag, maar ook bijvoorbeeld op de tijd dat jij wakker wordt of gaat slapen, handig toch?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist