Foscarini

Lamp BINIC

Geïnspireerd op de kleine vuurtorens bij de kust van Bretagne, de Franse regio waar ontwerper Ionna Vautrin vandaan komt, verovert lamp BINIC onmiddellijk je hart. Zijn speelse vorm, geringe formaat en de levendige kleuren waarin Binic verkrijgbaar is, maakt dat de lamp het perfecte cadeau is.
Nu is er nog een nieuwe kleur toegevoegd aan de toch al rijke range van beschikbare kleuren.

Binic is nu te koop in een speciale rode editie, een zo kenmerkende kleur voor Foscarini. De lamp heeft een exclusieve, zeer verfijnde afwerking: een speciale matte lak die de zo kenmerkende ronde kop en de conische voet bedekt en de lamp een elegante en unieke uitstraling geeft. Gekleed in rood, klein, licht en klaar voor gebruik: lamp Binic is het ideale kerstcadeau. Hij wordt geleverd met cadeauverpakking. Het perfecte cadeau om direct onder de kerstboom te leggen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist