Foscarini design verlichting

Hanglamp Bump

Foscarini heeft met BUMP een prachtige nieuwe hanglamp aan haar collectie toegevoegd, ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba. BUMP is het resultaat van een experimentele studie waarin verschillende oppervlakken in relatie tot licht onderzocht werden.

 

Het onderzoeken van nieuwe materialen en esthetische vormen en de lange samenwerking van Ludovica en Roberto Palomba met Foscarini, die begon met het blazen van glas, heeft geleid naar vele projecten met verschillend materiaalgebruik, oppervlakken en afwerking. BUMP is het resultaat van dit experimenteren. Een ware ervaring met de interactie van licht komt tot leven in deze lamp met een relaxte, informele persoonlijkheid. Hij doet denken aan een ingedeukt oppervlak, dat van karakter verandert, afhankelijk van de gekozen kleur. Van een eenvoudige transparant matte versie, tot opvallende kleuren als goud en petrol, dit model geeft leven en karakter aan ieder interieur en elke ruimte.

Het koepelvormige scherm verlicht het oppervlak onder de lamp effectief, waardoor de lamp ideaal is als eettafel lamp, of voor het verlichten van een werkruimte. Bij de transparant ‘matte’ versie, met een satijnen afwerking van de transparante koepel, schijnt het licht niet alleen naar beneden, maar ook naar de omgeving. Dit geeft een sfeervol lichteffect. Bij de niet doorzichtige versies in de kleuren goud en petrol met een witte binnenkant, is het licht alleen naar beneden gericht.

De 3 verschillende afwerkingen maken de lamp divers en veelzijdig inzetbaar, zowel thuis boven de eettafel of werktafel, als voor toepassing in horecagelegenheden en kantoren. 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist