Foscarini design verlichting

Birdie Easy

Minimalistisch en compact, kleurrijk en veelzijdig inzetbaar: het nieuwe Birdie Easy model – onderdeel van een collectie ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba voor Foscarini – legt het accent nu nog meer dan ooit op kleur.

In aanvulling op het klassieke, voor de lamp zo kenmerkende zwart en wit, is Birdie Easy nu ook beschikbaar met een metalen voet in de kleuren steenrood, lichtblauw, zandgeel en saliegroen, kleuren die perfect harmoniëren met het elegante, pure wit van de diffuser.

De lichtdoorlatende witte diffuser verspreid een aangenaam, sfeervol licht, terwijl de gecoate metalen voet, met de keuze uit zes kleuren, de lamp persoonlijkheid geeft. Een ideaal cadeau om te geven, in de gewenste kleur, passend bij de persoonlijkheid van de ontvanger en de sfeer in huis.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist