Foscarini design verlcihting

SUN – Light of Love

Maar liefst 390 stralen van staal, van elkaar gescheiden en bevestigd aan een centraal punt, vormen een buitengewoon decoratieve hanglamp met een theatrale uitstraling en persoonlijkheid. Om Sun-Light of Love te ontwerpen, liet Tord Boontje zich inspireren door de gloeiende en ongrijpbare contouren van de zon en door Satellietfoto’s van het Universum, maar ook door de krachtige lichteffecten in Barokke beeldhouwkunst en architectuur – van de “Estasi di Santa Teresa” van Gian Lorenzo Bernini tot de “Karlskirche apsis” in Wenen.

Sun–Light of Love is een lamp met grote decoratieve impact, zonder pompeus of opzichtig te zijn. De lamp heeft een dubbele lichtbron – een precieze, naar beneden gerichte bundel, en indirect, diffuus, naar boven gericht licht, waardoor de ruimte optimaal wordt verlicht of een gezellige sfeer rond een tafel wordt gecreëerd. De twee beschikbare kleuren geven de lamp hun eigen karakter en bepalen de sfeer. De witte variant doet denken aan Scandinavië en past bij meer ingetogen, minimalistische interieurs. Het goud geeft de lamp een luxueuze uitstraling en drukt de kracht van de zon uit.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist