Fatboy verlichting

Big Lebow

Onverwachte ontmoetingen op straat zijn eigenlijk het allerleukst. Niks plannen, maar gewoon meegaan in het moment. Met Big Lebow breng je die spontaniteit van buiten naar binnen. Of je deze staande booglamp nou bij je eettafel zet, bij je bank of heel ergens anders, Big Lebow buigt zich over je heen als een eigenzinnige straatlantaarn. Zo maakt -ie van elke plek een sfeervolle ontmoetingsplek.

Met Big Lebow brengt Fatboy binnenverlichting naar een hoger niveau - 2 meter 34 hoog, maar liefst. De krachtige boog van de staande lamp is gemaakt van gepoedercoat staal, net als de zware voet. Het zachte licht van de ledlampjes wordt gereflecteerd in de verstelbare aluminium kapjes, waardoor het lijkt alsof ze zweven. Daardoor is het alsof de kapjes langs de boog opstijgen. Mooi en handig: bij het onderste lampje lees jij je krant, terwijl de anderen zorgen voor extra sfeer.

Big Lebow is ontworpen om je jaren en jaren bij te lichten. Deze dimbare booglamp is strak, sterk en doordacht tot in elk detail. Zo ziet de schakelaar eruit als een quizbutton. Druk op de knop om de lamp aan of uit te zetten, of draai eraan om 'm te dimmen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist