BTicino LED-dimmer

bepaal zelf de lichtsterkte en sfeer

Dankzij de nieuwe, universele LED-dimmer van BTicino bepaal je zelf eenvoudig de gewenste lichtsterkte en creëer je op elk moment van de dag de juiste sfeer.

Energiebesparend
Doordat de lichtbron met de nieuwe LED-dimmer optimaal in te stellen is, zorgt dit voor een besparing op het energieverbruik.

Drukknoppen en geheugenfunctie
De dimmer is uitgerust met een “aan”, “uit”, “harder” en “zachter” knop en een geheugenfunctie, die de laatste ingestelde stand onthoud. Ook kan er met één druk op de knop een vooraf ingesteld niveau gekozen worden met een lichtsterkte van 0%, 33%, 66% of 100%. Wanneer deze gekoppeld worden aan de automatische dimfunctie, zal de verlichting over een periode van één uur automatisch dimmen naar 0. De ideale oplossing voor bijvoorbeeld de kinderkamer!

Flexibel
Met de universele LED-dimmer kan de lichtintensiteit van vele soorten lichtbronnen gedimd worden, ook dimbare spaar- en LED-lampen, halogeenlampen 230V en laagspanning halogeenlampen. De dimmer is er in de afwerkingen: Wit, Tech en Antraciet. Kortom: een dimmer voor alle lampen die de nu te koop zijn en perfect gecombineerd kan worden met jouw interieur.

Montagevoordelen
De 2-draadsaansluiting zorgt ervoor dat een nulleider overbodig is. Bovendien kan de dimmer gekoppeld worden aan één of meerdere drukknoppen. De ideale keuze voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.bticino.nl/producten/led-dimmer .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist