Vloeren

Parket, laminaatvloeren en gietvloeren.

Vind stijlen in

Vloeren bepalen sfeer

Vloeren zijn er in diverse soorten. Welke soort vloeren je kiest, hangt af van verschillende factoren. Als er ravottende kinderen door je huis rennen, kies je voor slijtvaste vloeren. In je slaapkamer wil je graag warme voeten en ben je eerder geneigd om voor zachte vloeren te gaan. In de badkamer of het toilet worden vloeren snel nat en zijn tegels juist een verstandige keuze. Met vloeren bepaal je grotendeels de sfeer van de kamer waarin ze aanwezig zijn. De keuze is dan ook enorm en voor iedere smaak zijn er vloeren te vinden.

vloeren leggen

In de meeste huizen zijn nog steeds houten vloeren te vinden. Houten vloeren kunnen op diverse manieren gelegd worden. Dit is afhankelijk van de vloer waar ze overheen gelegd worden.. Ondervloeren vormen de basis voor uw nieuwe vloer. Of je nu een zandcementvloer, houten ondervloer of een ondervloer in combinatie met vloerverwarming hebt, alle onder vloeren hebben hun eigen bijzonderheden waarmee rekening gehouden moet worden. Houten vloeren kunnen zowel zwevend als verlijmd gelegd worden.

Vloeren specialisten

Omdat de meeste vloeren van natuurlijke materialen gemaakt zijn, doen je op de hoogte te zijn van alle eigenschappen er van. Een 5 Sterrenspecialist weet alles over vloeren en heeft de ervaring in huis om ze vakkundig te leggen.

Gratis meer informatie over Vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*