Plinten en architraven

houten plinten

Vind stijlen in

  Plinten en architraven maken de woning compleet

  Na een lange verbouwing blijven klusjes als het plaatsen van plinten en architraven vaak nog even liggen. Dat is jammer, want met plinten en architraven kan je leuke accenten toevoegen die je woning helemaal af maken. Vaak wordt er enorm veel tijd en geld gespendeerd aan het uitkiezen van de vloer. Ook over de afwerking van de uren wordt goed nagedacht. Plinten en architraven kun je zien als het verbindingsstuk tussen de muur en de vloer.

  Schep ruimte met plinten en architraven

  Bij veel woningen zie je dat Plinten en architraven in dezelfde kleur zijn uitgevoerd als de vloer. Hiermee loop je het risico dat de ruimte erg klein lijkt. Dit noemen we het zogenaamde ‘kuipeffect’. Door de plinten en architraven te schilderen in de kleur van de deur, wordt het ruimtelijke gevoel juist versterkt. Door de kabels van audioapparaten en de televisie weg te werken achter plinten en architraven, geef je de kamer bovendien een opgeruimd en afgewerkt uiterlijk.

  Informeer bij een specialist naar plinten en architraven

  Het plaatsen van plinten en architraven is vakwerk, dat jarenlange ervaring vereist. Een 5 Sterrenspecialist weet perfect hoe plinten en architraven het beste tot hun recht komen in iedere woonruimte. Informeer eens bij een van de specialisten die op WonenWonen.nl getoond worden.