Houd inbrekers buiten de deur

schakel een goed beveiligingsbedrijf in

U hebt het weer in diverse media kunnen lezen, het inbrekersgilde is weer volop aan het werk en lijken zicht steeds meer te gaan richten op de rijke Nederlander.

De inbreker wordt steeds brutaler en breekt nu vaak in als de bewoner gewoon thuis is, er is dus direct gevaar voor u als bewoner.

Men ziet ook dat het steeds vaker gebeurt dat inbrekers in bendes opereren die met meerdere mensen verantwoordelijk zijn voor meerdere inbraken in een bepaalde wijk, als men namelijk 1 huis heeft gehad in een straat dan weet men vaak al hoe de overige huizen eruit zien, op deze wijze kan men dus gemakkelijk een hele straat terroriseren.

Men denkt vaak dat dit bij hún niet zal gebeuren, echter zien we dat het inmiddels in het hele land gebeurt.

Het is dus niet meer voorbehouden aan de grote steden, inbrekers slaan steeds vaker toe op het platteland en in kleine dorpen.

Gelukkig is er veel mogelijk om het de inbreker moeilijker te maken om bij ú binnen te komen.

Zo kunt u camera’s plaatsen, goed sloten met het politie keurmerk maar denk ook eens aan collectieve surveillance, er is dan een beveiliger die 24/7 een oogje in het zeil houdt en ingrijpt als dit nodig is.

Het is echter wel belangrijk dat u dit doet bij een betrouwbare partij, WonenWonen heeft een selectie gemaakt van de betere beveiligingsbedrijven, neem vrijblijvend contact met hen op en ze helpen u graag met uw vraagstukken.

Lees hier meer over veilig wonen

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist