Veilig wonen

inbraak preventie en elektronische beveiliging

EEN GOED ADVIES IS GOUD WAARD! Op WonenWonen.nl vindt u veel informatie over Veilig wonen. Wij inspireren u graag, maar er gaat niets boven een persoonlijk advies. Gelukkig zijn er nog bedrijven die het bieden van service net iets hoger in het vaandel hebben staan. Als u zeker wilt weten dat u goed wordt geholpen, informeer dan bij een van onze 5-sterrenspecialisten.

Vind stijlen in Veilig wonen

Hikvision Camera beveiliging

Hikvision

Camerasystemen

Kwart Nederlanders Veilig wonen

Kwart Nederlanders

durft ’s avonds deur niet open te doen

Mistbeveiliging Veilig wonen

Mistbeveiliging

Stopt inbraak binnen seconden

Huis beveiligen met camera’s Veilig wonen

Huis beveiligen met camera’s

Talloze mogelijkheden

Hoe houd je inbrekers buiten Veilig wonen

Hoe houd je inbrekers buiten

tijdens de vakantie?

8 tips om een inbraak te voorkomen Veilig wonen

8 tips om een inbraak te voorkomen

Breek in bij je buren

Veilig op vakantie Veilig wonen

Veilig op vakantie

voorkom een inbraak

Veilig wonen Veilig wonen

Veilig wonen

3 simpele maatregelen

Verhuizen naar oudere woning Veilig wonen

Verhuizen naar oudere woning

Waar dien je rekening mee te houden?

Ring Indoor/Outdoor beveiligingscamera’s Veilig wonen

Ring Indoor/Outdoor beveiligingscamera’s

Ring Stick Up Cams

Bewustwording van Nederlanders over de eigen woningbeveiliging Veilig wonen

Bewustwording van Nederlanders over de eigen woningbeveiliging

Consument overschat beveiliging

Een betrouwbare slotenmaker Veilig wonen

Een betrouwbare slotenmaker

Hoe herken je deze?

inbraakrisico tijdens je vakantie verkleinen Veilig wonen

inbraakrisico tijdens je vakantie verkleinen

9 nuttige tips

Inbraakpreventie via whatsappgroep Veilig wonen

Inbraakpreventie via whatsappgroep

7 van de 8 weten niet hoe zich aan te sluiten

Een inbreker in de nacht? Veilig wonen

Een inbreker in de nacht?

112 bellen, licht aan doen en lawaai maken!

Bent u veilig bij brand? Veilig wonen

Bent u veilig bij brand?

Vervang uw rookmelders na 10 jaar

Achterdeursloten Veilig wonen

Achterdeursloten

Bijna 9 van de 10 gewoon slecht

Hoe kan ik het beste mijn huis beveiligen? Veilig wonen

Hoe kan ik het beste mijn huis beveiligen?

Iedere situatie en woning is anders

Velux dakramen Veilig wonen

Velux dakramen

Veilig en ventilerend

Somfy One Veilig wonen

Somfy One

All-in-one alarmsysteem

Houd inbrekers buiten de deur Veilig wonen

Houd inbrekers buiten de deur

7 tips voor tijdens de vakantie

Honeywell Performance® IP-camera's Veilig wonen

Honeywell Performance® IP-camera's

Meer Performance voor uw geld

Iedereen wil natuurlijk veilig wonen en via een goede inbraakbeveiliging bescherm je jezelf en je gezin tegen inbrekers. Nadeel is dat veel mensen hun woning pas beveiligen, nadat het onheil al is geschied. Als je op voorhand al je woning onderwerpt aan een goede inbraakbeveiliging kun je zorgeloos veilig wonen en ben je de criminialiteit voor. Nog steeds neemt het criminaliteitscijfer toe. Inbrekers richten zich voornamelijk op woningen en bedrijfspanden die niet of slecht zijn beveilig. Een goede inbraakbeveiliging werkt dus zeker ook preventief.

Veilig wonen niet duur

Veel mensen denken dat het beveiligen van een woonhuis een aardige aanslag op het budget is. Toch is dit niet altijd het geval. Er zijn vele maatregelen die je kan nemen tegen minimale kosten. Het begint vaak bij het aanleren van enkele gewoontes, zoals het goed aflsuiten van ramen en deuren en je verlichting op een tijdschakelaar aansluiten zodat het lijkt of er iemand in het huis aanwezig is. Het lijkt te eenvoudig, maar er zijn nog steeds mensen die de reservesleutel onder de deurmat leggen. Zorg er ook voor dat de brievenbus regelmatig wordt geleegd wanneer je op vakantie bent. Dit zijn simpele stappen die je zelf kunt nemen om uw bezittingen te beschermen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele andere zaken waar je in kunt investeren.

Investeren in veilig wonen

 Zorg er voor dat ramen en deuren voorzien zijn van goede sloten. Het loont zeker de moeite om hier geld aan te spenderen, omdat potentiële inbrekers het op die manier een stuk moeilijker zullen krijgen en sneller op zullen geven. Natuurlijk zijn goede inbraakvertragende producten alleen efficiënt als ze op de juiste manier zijn bevestigd. Daarom is het ook essentieel dat je hier een vakaman bij haalt. Vooral als het gaat om bouwkundige of electronische systemen, kan een vakman de juiste wijze van installatie hanteren. Daarnaast kan deze je ook van goed advies voorzien en bekijken op welke manier je woning het beste beveiligd kan worden. Een alarmsyteem is een perfect middel om de veiligheid van je woning te vergroten. Deze elektronische beveiliging is een zeer populaire methode om je woning te beveiligen. Vergeet niet dat dit slechts een aanvulling is op je beveiliging. Indien je overgaat tot de aanschaf van een alarmsysteem om het veilig wonen te bevorderen is het namelijk noodzakelijk dat je hier consequent mee omgaat.

Alarmsysteem
Een goed geïnstalleerd alarmsysteem geeft de bewoner vaak een gevoel van echte veiligheid. Bovendien. Zodra een alarmsysteem een afwijkende situatie opmerkt, geeft het geluid en lichtsignalen af. Dit zal iedere inbreker afschrikken. Daarnaast wordt er direct een signaal gestuurd naar een alarmcentrale, die de politie inschakelt.

Beveiliging
Je eigen woning is je thuis. Daar moet je je veilig voelen. Je bezittingen en je gezin wil je ten koste van alles beschermen. Beveiliging is daarom van groot belang. Er zijn verschillende manieren van beveiliging om je woning te beschermen tegen bijvoorbeeld inbraak of brand.   

Camara beveiliging
Camera beveiliging is een zeer efeectieve vorm van beveiliging. Vaak schrikt de aanwezigheid van camera beveiliging kwaadwillende al af. Ze worden immers vastgelegd op beeld. Dat is de grote kracht van camera beveiliging. Je kan altijd terug zien wie er aan de deur is geweest of erger. 

Hulp van een beveiligingspecialist


Wilt u weten of uw huis wel goed beveiligd is, dan is een goed advies goud waard. Op WonenWonen.nl zijn alle bedrijven 5-sterrenspecialist. Dit betekend dat zij het bieden van een goed advies extra belangrijk vinden. Bezuinig niet op uw veiligheid. Kies voor kwaliteit!