Wolf-garten grasmaaiers

Li-ion power 37

Gras maaien, ooit een gezwoeg van jewelste, wordt een lekker licht karweitje. De jongste generatie gazonmaaiers rolt namelijk vanzelf over de groene mat. Vangt het gemaaide gras vervolgens op, of verpulvert het, en behoeft alleen nog de sturende hand van de tuinman of -vrouw. 

 

Wel een gazon maar niet de afmetingen van een sportveld? Dan is een zitmaaier overdreven. Voor gazonnetjes tot 250 m2 introduceert WOLF-Garten de Li-ion Power 37, de lichte gazonmaaier die op eigen kracht maait. Dat wil zeggen, op accukracht. Dus zonder onhandige kabels en verlengsnoeren. Zes uur laden en de machine maait het gras op de gewenste lengte. Vijf standen, zijn instelbaar. Verder is er keuze tussen een grasvangsysteem en de mogelijkheid tot mulchen. Bijzonder door het CCM-systeem, te weten Cut-Collect-Mulch, omdat deze functie met één draai aan de knop is in te schakelen in plaats van de mulchkit telkens te moeten installeren. Het CCM-systeem is een reuze handige oplossing. Ideaal tijdens droge perioden en bij het hanteren van een regelmatig maaipatroon. De topjes van het gras worden daarbij binnen de machine vermalen en over de gemaaide grasmat verspreid. Handig want zo dient het verpulverde gras tegelijk als voeding en houdt het verdamping tegen. De grasmat blijft zo mooier en hoeft minder vaak gesproeid.

Is het maaien toch een paar keer overgeslagen, dan doet het grasvangsysteem haar werk. Tot 35 liter wordt opgevangen. Daarna even legen en doormaaien. Voordeel van zowel het mulchen als van het grasvangsysteem is dat het gemaaide gras nooit meer bijeen hoeft te worden geharkt en weggegooid. Nooit meer bukken, maar gras maaien met rechte rug.

Gazon accumaaier Li-ion Power 37, heeft een maaibreedte van 37 cm. Is uitgerust met zowel een grasvang- (inhoud 35 liter) als mulchsysteem, heeft kogelgelagerde wielen, inklapbare, ergonomisch in hoogte verstelbare duwboom met kabelbeschermer, een wisselaccusysteem en maait gemiddeld tot 250 m2 per acculading. Vermogen is 108 volt, laadtijd 6 uur. Het chassis is vervaardigd van een stevig en makkelijk schoon te maken kunststof.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmachines?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist