Tuinmachines

Zitmaaiers en tuingereedschap

Vind stijlen in

Tuinmachines maken tuinonderhoud simpel

Het onderhouden van je tuin vergt veel tijd en onderhoud. Vooral de wat grotere tuinen kunnen zeer arbeidsintensief zijn. Gelukkig zijn er allerlei tuinmachines op de markt, die het werk een stuk gemakkelijker maken. De tijd dat tuinmachines benzine slurpende en herrie makende bakbeesten waren, is al lang voorbij. Steeds meer tuinmachines zijn namelijk voorzien van een stille, oplaadbare accu. Als je werkt met tuinmachines dien je altijd de veiligheid goed in acht te nemen. Wanneer je dit doet zorgen tuinmachines er voor dat je in een mum van tijd de tuin op orde hebt.

Tuinmachines om met gras te maaien

Het maaien van het gazon is een klus die regelmatig terug komt. Vandaar dat we onder de tuinmachines vooral gazonmaaiers zien. Met deze tuinmachines is het grootste gazon in een oogwenk gemaaid. Het is belangrijk om alle vier de wielen van de tuinmachines aan de grond te houden in verband met de veiligheid. Zitten er hellingen in het gazon? Stuur de tuinmachines dan altijd dwars over het gazon heen. Nooit van boven naar beneden. Maai noot steile hellingen met tuinmachines. Bij nat gras, kun je gemakkelijk de controle over de tuinmachines verliezen en naar beneden glijden. Met alle gevolgen van dien.

Koop en laat tuinmachines onderhouden bij een specialist

Een specialist kan alles vertellen over tuinmachines. Zo weet hij exact welk vermogen tuinmachines nodig hebben om de gevraagde arbeid te kunnen leveren. Het werk van een 5 Sterrenspecialist houdt niet op als je met je aangeschafte tuinmachines de showroom uit rijdt. Ook voor het onderhoud en eventuele reparaties kun je bij een specialist terecht