Wolf-Garten

maakt gazondromen waar

Op je rug in het gras, wolken drijven voorbij, de zon schittert in je ogen, lekker dromen over wat je deze zomer gaat doen, er komt een vlieger voorbij en deze neemt je fantasie verder mee... Spreid je armen en streel het gras, de warme aarde doet je ogen sluiten en laat je genieten van de natuurlijke geluiden om je heen. De geur van bloemen en versgemaaid gras, de tuin streelt alle zintuigen. De kinderen kunnen naar hartelust spelen en volwassenen genieten van een zomers buitentapijt. Gras is genieten voor elke generatie en WOLF-Garten maakt gazondromen waar.

Het hart van de WOLF-Garten filosofie

WOLF-Garten staat voor producten van de hoogste kwaliteit gaat niet voor goedkoop, maar wel voor de goede koop.

Met producten van WOLF-Garten bespaart u zich tijd, moeite en geld. Tuiniert u eenvoudig en comfortabel, geniet u meer van uw tuin

Producten van WOLF-Garten kunt u jaar na jaar vertrouwen, staan garant voor de nieuwste techniek en overtuigen door aantrekkelijk, tijdloos design.


Als u uw gazon mooi en gazond wilt houden, is er werk aan de winkel. Vanzelfsprekend heeft WOLF-Garten meerdere oplossingen om u een groot deel van het werk uit handen te nemen. van een eenvoudige gazonmaaier tot zeer luxe zitmaaier. WOLF-Garten maakt het maaien van uw gazon een aangenaam klusje.


Om uw bloemen en planten optimaal tot hun recht te laten komen, moet uw bodem gezond zijn en is onkruid iets wat u er niet bij wilt hebben. Ook hiervoor heeft WOLF-Garten het juiste tuingereedschap!

Ook snoeien is een belangrijk onderdeel in de tuin en met Trots kan WOLF-Garten zeggen dat De WOLF-Garten multi-star® stelen en tuinscharen als beste getest zijn in Duitse magazines. Het magazine "Selbst ist der Mann" testte tien tuingereedschap stelen, van verschillende merken. De multi-star® steel onderscheidde zich met name in kwaliteit, ergonomie, gebruiksvriendelijkheid en uitstraling. In het magazine "Stiftung Warentest" werden 17 snoeischaren en 7 takkenscharen getest, van o.a. de merken: Gardena, Felco, Löwe, Fiskars. De snoeischaar RR 22 met papegaaienbek snijtechniek kwam als beste uit de test, met op de tweede plaats de snoeischaar RS 22 met aambeeld snijtechniek. De takkenschaar RS 830 met aambeeld snijtechniek werd van de 7 takkenscharen als beste gekozen. 

Kortom, als u uw tuin optimaal wilt ondererhouden heeft Wolf-Garten het juiste gereedschap voor iedere klus. WonenWonen.nl kan dit ook van harte aanbevelen.

Kijk voor meer informatie op https://www.wolf-garten.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmachines?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist