SILENO-robotmaaiers

Grasmaaien vanaf vakantieadres

GARDENA breidt in 2016 de collectie SILENO-robotmaaiers uit met vijf nieuwe modellen. Ze maken elk een einde aan het handmatig grasmaaien. Twee ervan zijn vanaf overal ter wereld aan te sturen via smartphone of tablet. Bovendien passen ze hun maaifrequentie automatisch aan aan de hand van de groeisnelheid van het gras. Je kunt dus gerust op vakantie terwijl de robotmaaier je al het werk uit handen neemt. En als je thuiskomt ligt het gazon er stralend en strak bij!

Intelligent
GARDENA heeft 10 verschillende robotmaaiers. Welke maaier geschikt is voor je gazon hangt ondermeer af van het oppervlakte, eventuele hellingen en de vorm. De topmodellen SILENO+ zijn verkrijgbaar voor gazons tot maximaal 1.600 m2, kunnen hellingen aan tot 35% en maaien elk plekje op complexe gazons (met bijvoorbeeld smalle doorgangen). Door de SILENO-maaiers aan te sluiten op het innovatieve Smart Garden-system worden ze pas echt slim! Sensoren in de tuin registreren onder meer de groeicondities en weersomstandigheden. Door deze artifcial intelligence weet de maaier precies wanneer het gazon vaker of juist minder vaak gemaaid hoeft te worden.

Werkwijze
Alle GARDENA robotmaaiers rijden kriskras over het gazon en snijden daarbij continu enkele millimeters van het gras af. Dit resulteert in een egaal gazon zonder maaistrepen. De versnipperde maairesten vallen direct terug op het gazon en vormen natuurlijke voeding voor het gras. De GARDENA robotmaaiers maaien ook in de regen en is de accu bijna leeg? De robotmaaiers rijden dan automatisch terug naar het laadstation. Een grensdraad rondom het gazon bepaalt het maaigebied en eventuele obstakels worden dankzij de botssensor handig omzeild. De sensor biedt daarmee optimale veiligheid voor mens en dier. Een individuele pincode maakt de robotmaaier onbruikbaar voor anderen en ontmoedigt diefstal.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmachines?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist