Husqvarna tuingereedschappen

Stille krachtpatsers

Het Zweedse Husqvarna, de grootste producent van bos- en tuinmachines, introduceert een serie innovatieve, lichtgewicht accugereedschappen. Het vernieuwende zit ‘em in de accuprestaties: die zijn zeer sterk en vergelijkbaar met Husqvarna gereedschappen die worden aangedreven door een benzinemotor. De accugereedschappen stoten echter geen CO2-uit, produceren nauwelijks lawaai, geven minimale trillingen tijdens het werken en met één druk op de knop kun je meteen aan de slag! De nieuwe serie accugereedschappen bestaat uit de heggenschaar 136LHD45, kettingzaag 136Li en trimmer 136LiL.Lichtgewicht
De nieuwe gereedschappen zijn uitgerust met een krachtige 36V Li-ion accu en deze biedt langdurig vermogen. Zelfs na honderden oplaadbeurten presteert de accu nog optimaal. De accu is voorzien van een spaarstand (savE-functie) voor maximale werktijd. De gereedschappen zijn ergonomisch ontworpen: de handgreep geeft optimaal comfort en snelle toegang tot het bedieningspaneel.

Heggenschaar 136LHD45
De Husqvarna 136LiHD45 heggenschaar heeft een zaagblad van 45 cm met lasergesneden messen. Omdat de accuheggenschaar geen kabel heeft is heb je optimale wendbaarheid. Een duurzame overbrenging van aluminium zorgt voor een extra lange levensduur van het product. Geschikt voor struiken en hagen. 

Kettingzaag 136Li
De Husqvarna 136Li kettingzaag gaat door hout als een mes door zachte boter. Geschikt voor het snoeien van bomen en voor lichte zaagklussen. Husqvarna adviseert om beschermende kleding en schoeisel te dragen tijdens het zagen. 

De Husqvarna 136LiL trimmer heeft een telescopische steel waardoor je ‘em kunt aanpassen aan de lichaamslengte van de gebruiker. De trimmer heeft een maaicirkel van 33 cm en een kantelbare kop. Geschikt voor het trimmen van graskanten of kleinere oppervlakken met langer, taai gras. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuin accessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist