GARDENA Robotmaaier

R160 voor groot gazon

Of het nu regent, waait of warm weer is: zelf grasmaaien is verleden tijd. GARDENA introduceert de R160. Het is een robotmaaier speciaal ontwikkeld voor grotere en complexe gazons. De R160 maait met gemak en geheel zelfstandig een oppervlakte tot 1.600 vierkante meter. Of je nu thuis bent of niet.

 

Stille kracht
De maaifunctie van de R160 zorgt ervoor dat plaatsen met hoger en dichter gras krachtiger gemaaid worden. Obstakels op het gazon (bijvoorbeeld een tuinbankje) worden door de botssensor herkend en omzeild. De robotmaaier van GARDENA werkt fluisterstil, veilig, emissievrij en energiebesparend. Via het bedieningspaneel stel je eenvoudig de maaihoogte, -tijden en -dagen in. Een individuele pincode maakt de robotmaaier onbruikbaar voor anderen.

Heen en weer
De robotmaaier R160 vertrekt vanuit een laadstation en beweegt vrij over het gazon. Dit voorkomt rijsporen en maaistrepen. Complexe vormen en nauwe passages (tot 70 cm) zijn geen probleem en ook een helling tot 35% wordt door deze krachtige robotmaaier moeiteloos gemaaid. Doordat de R160 het gemaaide gras meteen fijn versnippert en uitstrooit, hoef je grasresten niet bijeen te harken en op te ruimen. Sterker nog: ze vormen een natuurlijke voeding voor het gazon. Dankzij grensdraden blijft de robotmaaier altijd op het gazon. Is de accu bijna leeg? Dan rijdt de R160 weer retour naar het laadstation.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmachines?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist