Stelton

snijplank en grill set

Met de nieuwe Sixtus snijplank en grillset van Stelton ben je goed voorbereid op die gezellige bbq-avonden op het terras, in de tuin of op het balkon. De elegante snijplank met een diepe, praktische sap groef is gemaakt van FSC-gecertificeerd, massief Europees eiken; een zeer duurzaam en antibacterieel, natuurlijk materiaal wat tevens zeer gebruiksvriendelijk is voor de keukenmessen. De snijplank is 57 cm lang, past perfect in de keukenkast en is groot genoeg om te snijden en te serveren.

De stijlvolle grillset bestaat uit een vleesmes en vleesvork, grilltang en grillspatel met een mooie glanzende afwerking. Alle onderdelen zijn van roestvrijstaal en beschikken over het bekende Stelton-DNA, waar strakke lijnen en hoge kwaliteit kenmerkend zijn. Het keukengerei voelt prettig aan en is gemakkelijk te gebruiken voor elke grillliefhebber, dankzij het solide gewicht van het handvat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist