Siesta-gasbarbecue

De wow-factor van je terras

Een siësta werd vroeger vlak na de lunch gehouden in landen met een warm klimaat. Tegenwoordig bestaat de traditie om even te rusten als de zon op haar hoogste punt staat alleen nog in Spanje. Gelukkig herstelt Barbecook het mooie gebruik met de Siesta-gasbarbecue.

Dit toestel biedt namelijk instant barbecueplezier zonder stress. Geen gedoe met onderhoud, kolen die niet op gang komen of vuur dat te snel uitdooft. Nee, neem gerust nog een siësta voor de gasten arriveren, want Barbecook optimaliseerde het design van Siesta zodat je in no time diverse gerechten kunt bereiden. Gasbarbecues hebben nu eenmaal de handige feature snel gebruiksklaar te zijn. Bovendien zijn ze makkelijk te bedienen. Handig toch?

Ook het gebruik verloopt vlot dankzij de ‘One Hand’-knoppen waarmee je verschillende temperatuurzones op je barbecue instelt. Elke brander bedien je in een mum van tijd superveilig en met veel precisie. Je kunt dan ook zonder problemen verschillende ingrediënten naast elkaar bereiden, zoals een uit de kluiten gewassen T-bone naast een fragiel stukje vis.

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*