Outdoorchef kogelbarbecue

Multifunctioneel en elektrische

Met de City Electro barbecue is het mogelijk om op een eenvoudige manier het barbecuegevoel in huis te halen. Deze multifunctionele kogelbarbecue maakt het dankzij de slimme technologie van het gesloten grillsysteem mogelijk, om te koken en te grillen in een handomdraai. Door de kogelvorm worden de warmte- en luchtstromen optimaal gebruikt. Voor wie barbecueën met houtskool of op gas niet tot de mogelijkheden behoort, is de City Electro een echte uitkomst.Optimale hitte

In tegenstelling tot andere elektrische barbecues bereikt de City Electro een hitte van maar liefst 300 graden. Een temperatuur die gewoon nodig is om perfect te kunnen grillen. De warmtereflector zorgt daarbij voor een gelijkmatige temperatuurverdeling. Door de eenvoudige warmte- regeling kunnen grotere stukken vlees ook op lagere temperaturen onder het deksel gaar worden. Tevens is gedacht aan het gemak na het barbecueën. De City Electro is eenvoudig schoon te maken door het unieke verwisselbare aluminium beschermfolie. Eén beschermfolie is voor 5 à 6 keer grillen.

Barbecueën op een City Electro is:
meest gezonde manier van barbecueën (door het trechtersysteem geen vet- en rook-vlammen)meest veelzijdige manier van barbecueën (wokken, bakken, grillen, pizza's maken)meest gemakkelijke manier (eenvoudig schoon te maken)

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist