Outdoorchef gas- en houtskoolbarbecues

gezond en veelzijdig barbecueën

Outdoorchef is een internationale producent van gas- en houtskoolbarbecues en van vele accessoires hiervoor. Het voornaamste product is de gaskogelbarbecue met een gepatenteerd trechtersysteem, waarmee gebruikers gezond en veelzijdig kunnen barbecueën. Deze barbecue is in vele modellen verkrijgbaar.

De basis van het bedrijf werd in 1992 gelegd in Spanje, waar de Engelsman Mike Lingwood vond dat barbecueën op gas beter, veiliger en efficiënter moest kunnen. Na diverse experimenten met paellabranders en -pannen ontwikkelde Lingwood een prototype van een trechtersysteem waarmee hij de vlammen beter onder controle kon houden, en voorkwam dat vet en vleessappen in de branders terechtkwamen. Na doorontwikkelen en testen is op dit unieke systeem wereldwijd patent verleend. Het trechtersysteem zorgt er nu voor dat vet en vleessappen veilig worden afgevoerd, zodat het vlees niet kan aanbranden. In combinatie met een deksel bovenop de barbecue wordt het vlees bovendien gelijkmatig gaar zonder dat het regelmatig moet worden omgekeerd. Als de trechter wordt omgedraaid, wordt de warmte in het midden geconcentreerd en is de barbecue perfect geschikt om te koken of te wokken.

Met de voorlopers van het huidige trechtersysteem worden al sinds 1994 gaskogelbarbecues geproduceerd, die in de afgelopen vijftien jaar met succes op de internationale markt zijn gebracht. Een klein team van deskundige en gekwalificeerde productontwikkelaars, ontwerpers en marketingspecialisten houdt zich voortdurend bezig met het verbeteren van de mogelijkheden voor barbecueën en koken in de buitenlucht.

Aan de visie van Outdoorchef ligt een eenvoudige wens ten grondslag: gezond en gevarieerd barbecueën. Deze wens wordt gedeeld door veel consumenten in alle delen van de wereld, die de afgelopen decennia steeds meer behoefte hebben gekregen om zo vaak mogelijk in de buitenlucht te leven én te eten. Nederland is een van de landen die hierin vooroploopt: 95 procent van de Nederlanders gaat minimaal eens per jaar thuis of bij familie/vrienden met de barbecue aan de slag. Maar liefst 40 procent doet dat minimaal zes keer per jaar.

Het assortiment van Outdoorchef is geheel toegesneden op de uiteenlopende wensen die consumenten hebben ten aanzien van buiten eten. Veel modellen gas- en houtskoolbarbecues zijn dan ook zowel geschikt voor de traditionele barbecuehandelingen als voor koken en wokken, zodat ook de bijgerechten buiten kunnen worden bereid. Met de talloze, vaak ingenieuze accessoires wordt het de gebruikers van deze barbecues extra gemakkelijk gemaakt. Dat gemak komt ook terug in de eenvoudige manier waarop de barbecues met het trechtersysteem binnen enkele minuten perfect zijn schoon te maken: doordat het vet via de trechters wordt opgevangen, wordt immers alleen de binnenkant vuil.

Outdoorchef is anno 2010 een internationale onderneming met het hoofdkantoor in Zwitserland en eigen handelskantoren in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en Frankrijk. Voor het vermarkten van de producten in andere landen wordt nauw samengewerkt met handelspartners in diverse Europese landen, Australië en de Verenigde Staten. Sinds 2009 maakt het bedrijf deel uit van Diethelm Keller Brands AG (DKB).

Kijk voor meer informatie op https://www.outdoorchef.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist