Outdoorchef City barbecue

barbecueën in het park

Dankzij de Outdoorchef City barbecue kun je overal buiten koken en grillen. Met de compacte barbecue kun je alles bereiden dat je ook in een oven maakt. Vandaag dus een pizza op het balkon, morgen een barbecue in het park en zondag een lekkere cake. Dankzij het trechtersysteem worden vetten en sappen opgevangen in een apart bakje, waardoor deze niet door de hitte weer terugkomen in het eten. Dat wordt dus gemakkelijk en gezond buiten eten deze zomer, mede dankzij de handige accessoires.

De Outdoorchef City gas is de meest compacte gaskogelbarbecue ter wereld met een doorsnede van 42cm. Ondanks het handzame formaat heeft de barbecue een werkoppervlakte van 39,5cm doorsnee, waardoor je met gemak voor een groepje mensen kunt grillen en bakken. Dankzij de accessoires kun je eindeloos variëren met de Outdoorchef City serie. Bak een verse pizza op de pizzasteen of een diepvries pizza op de gourmet plaat, een taart in de speciale bakvorm of gewoon nasi in de universele pan. Salade erbij en genieten maar.

Kijk voor meer informatie op https://www.outdoorchef.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist