Outdoorchef

The barbecue company

OUTDOORCHEF is een internationale onderneming van de DKB-groep en is actief in de grill- en barbecuebranche. De hoofdvestiging van de onderneming ligt in het Zwitserse Ebikon. Het assortiment omvat unieke gas- en houtskoolbarbecues met daarnaast een groot aantal ingenieuze accessoires. Het kernproduct van OUTDOORCHEF is de gaskogelbarbecue met draaibare trechter voor gezond en veelzijdig barbecueën. Een klein, deskundig team van gekwalificeerde productontwikkelaars, ontwerpers en marketingspecialisten houdt zich dagelijks bezig met de vragen rondom barbecueën en koken in de buitenlucht. Behalve in Zwitserland is OUTDOORCHEF met eigen handelskantoren ook vertegenwoordigd in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en Frankrijk. In de overige delen van Europa, in Australië en in de VS werkt OUTDOORCHEF nauw samen met handelspartners aldaar.De filosofie
Het begon allemaal met de wens gezond en gevarieerd te barbecuen!De eisen aan een tuinterras of balkon zijn in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Deze ontspanningszone is tegenwoordig een vast onderdeel van de woonruimte. Veel mensen voelen de behoefte in de open lucht van het mooie weer te genieten en zoveel mogelijk tijd buiten door te brengen. En daarbij hoort ook het koken en eten in de open lucht!

Heerlijk eten is een van de mooiste dingen van het leven en is belangrijk voor onze levenskwaliteit. Als gezond eten beschouwen we evenwichtige en verse voedingsmiddelen, die met veel fantasie en variatie zijn klaargemaakt.

Welbevinden en smaak zijn persoonlijk. OUTDOORCHEF is erin geslaagd, op het gebied van barbecuen nieuwe perspectieven te scheppen. De gaskogelbarbecue met draaibare trechter verenigt een ongelooflijke veelzijdigheid en perfectie met de behoefte aan echt gezond barbecuen.

Behalve braadworstjes, vis, steak, vis en gevogelte heeft u ook ontelbare mogelijkheden om gerechten zonder vlees te creëren of zelfs een verleidelijk dessert «uit uw barbecue» te toveren.

Hoe het allemaal begon…
1992 De in Spanje wonende Engelsman Mike Lingwood barbecuede tot die tijd altijd op houtskool. Hij had zijn kogelbarbecue volledig onder controle. Om zijn gasten tijdens het verjaardagsfeest van zijn dochter sneller te kunnen bedienen, kocht hij een conventionele gasbarbecue met lavastenen. Maar hij was niet tevreden over het resultaat. Hij wilde een product, waarop hij snel en gevarieerd kon barbecueën en koken, zonder hinderlijke vetvlammen. Omdat er niets geschikts op de markt was, begon hij zelf te experimenteren. Mike Lingwood monteerde een ronde «paellabrander» in een houtskool-kogelbarbecue. Daarna boorde hij een gat in een «paellapan», om het te bereiden voedsel van de gasvlammen af te schermen. De pan veranderde in een trechter en na enkele experimenten ontdekte Lingwood dat hij twee trechters nodig had: een kleine om de brander tegen druppelend vocht en vet te beschermen, en een grote trechter om de warmte te geleiden. Het begin van een geniaal idee was geboren: gezond en gevarieerd barbecueën in de gaskogelbarbecue!

In 1994 richtte Mike Lingwood de firma Outdoor Chef Ltd in Engeland op. In hetzelfde jaar vond ook de eerste ontmoeting plaats met Robert van de Ven, eigenaar van Intermarketing AG. In 1996 verwerft hij de handelsrechten van OUTDOORCHEF-gaskogelbarbecues voor Zwitserland.

In 1998 verwerft Intermarketing AG alle rechten van Outdoor Chef Ltd. In de zomer van 1999 verandert Intermarketing AG in Outdoor Chef Schweiz AG en op hetzelfde moment wordt ook Outdoor Chef International Ltd. opgericht. De nieuwe Outdoor Chef brengt al voor het barbecueseizoen 2000 zijn eerste productlijn op de markt. Importeurs van barbecues rondom Zwitserland werden geattendeerd op de kleine buitenkeuken en probeerden de handelsrechten voor hun land te verwerven. Dat bracht bedrijfseigenaar Robert van de Ven ertoe handelsmaatschappijen op te richten in Duitsland in 2000, in Nederland in 2002, in Oostenrijk in 2004 en in Frankrijk in 2009.De technologie
De barbecues van OUTDOORCHEF onderscheiden zich door een afwerking van zeer hoge kwaliteit en een bijzonder innovatieve producttechnologie.

Een team van experts in het Zwitserse Ebikon is verantwoordelijk voor de constante ontwikkeling van het design en de product technologie. De hoge eisen aan de vormgeving maken het barbecueën tot een ongecompliceerde en comfortabele vrijetijdsbelevenis.

- Optimale hitte controle dankzij geïntegreerde temperatuurmeter
- Gas systeem volledig voorgemonteerd
- Prettige werkhoogte
- Eigentijds en praktisch design
- Veilig en gemakkelijk te gebruiken
- Hoogwaardige materialen
- Gemakkelijk schoon te maken
- Mobiel en duurzaam ondersteDe beste recepten
Wat is de beste barbecue zonder de juiste ingrediënten? Net als in elke keuken komt het aan op de samenstelling van de gerechten en hun kruiden. En daarom heeft Outdoorchef de beste barbecuerecepten voor u verzameld op hun website.

Kijk voor meer informatie op https://www.outdoorchef.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist