Match in barbecue-heaven

Voor elke chef de juiste tools

Tijdens de koude, kille wintermaanden droomt iedere barbecueliefhebber – van amateur-professional tot ervaringsdeskundige – van een zwoele zomer, tot de nok gevuld met uitgebreide barbecuefestijnen. Om het lange wachten wat te verzachten, introduceert Barbecook de gloednieuwe Magnus-barbecue: de tool bij uitstek die jouw grillarsenaal complementair aanvult. Wat is jouw kookpersoonlijkheid? Ben je liefhebber van simpel en ongecompliceerd? Of kies je eerder voor het experimentele?  Zoals voor ieder potje het juiste dekseltje bestaat, bestaat er voor iedere barbecuechef de juiste Magnus. Barbecook linkt jou alvast met één van de drie Magnus-varianten.

Triple Threat Magnus
Barbecook deed aan introspectie en vond volgens ontwerper Wietse Bonnaerens de missing piece in hun barbecueaanbod. “Onze klanten mistten een premium houtskoolbarbecue met gesloten deksel en breed kookoppervlak. Op basis van enkele vooropgestelde essentiële pijlers en principes – bedoeld om het gebruiksgemak te optimaliseren – creëerden we daarom het allereerste in-house ontworpen Magnus-model, in 3 unieke varianten. Nieuwe barbecues met originele karakteristieken, maar vooral ook met de betrouwbare kwaliteit van Barbecook.” Snel en handig in gebruik, onderhoudsvriendelijk en deels te personaliseren: met de Magnus vindt iedere kok zijn gading.

De Magnus Original voor het gezelligheidsdier
Ben je een échte barbecueliefhebber maar dan basic, en zonder al te veel poespas? Dan is de Magnus Original jouw ultieme grill. De wieltjes en het ruim, langwerpig grilloppervlak zorgen voor een vlotte kookervaring. Het deksel kan bovendien gemakkelijk gedemonteerd worden voor een 360°-barbecuemoment. Kom tijdens een smakelijk tuinfeest gezellig samen rond de barbecue, en geniet van het bakken en braden. Het stainless steel-rooster zorgt ten slotte voor een moeiteloze schoonmaak, zo duik je nadien snel weer het gezelschap in.

De Magnus Comfort voor de doorgewinterde comfortliefhebber
Bij het samenstellen van een uitgebreide grillmenu komt best wat werk kijken. Ook jij, als ervaren barbecuechef kan daarbij alle hulp gebruiken. De Magnus Comfort bezit alle eigenschappen van het Original-model en meer. Zoals de naam al doet vermoeden, heersen gebruiksgemak en comfort over het design van deze grill. Op het handige zijtafeltje kunnen alle schalen, borden en benodigdheden worden gelegd – of misschien kruid je hier je vlees nog even af? Het haakje houdt alle tools vast terwijl de geïntegreerde kolenstarter onderaan een vlekkeloze, snelle start voorziet.

De Magnus Premium voor de experimentele durfal
Wanneer de kunst van het barbecueën geen geheimen meer kent, zoek je naar manieren om te experimenteren met je kennis. De Magnus Premium* is met zijn ruimere uitrusting een gepaste barbecue voor jou. Met de handige zijtafeltjes liggen alle benodigdheden binnen handbereik en de 2 bijgevoegde kolenbakjes creëren verschillende hittezones binnenin de barbecue. Doordat je het Premium-model – net als alle Magnus-modellen – gemakkelijk kan upgraden, voeg je moeiteloos andere Barbecook-accessoires toe. De Barbecook ontwerper tipt alvast de handige pizzaplaat of smokerbox. Zo is jouw volgende barbecuefestijn alvast geslaagd én gedurfd.

Update beschikbaar
Elk model kan worden geüpgraded met monteerbare toebehoren: de keramieken pizzaplaat en smoker box, maar ook de houtskoolmandjes en koude rook generator brengen je barbecuefestijn naar een nieuw niveau. De Magnus kan zelfs omgetoverd worden tot een pizza-oven: het opzetstuk uit roestvrij staal sluit naadloos aan op de 3 modellen waardoor je in een mum van tijd heerlijke pizza's serveert. Of wat dacht je van een handige gietijzeren plancha, of een dutch oven waarmee je heerlijke stoofpotjes of zelfs soep kan bereiden? Voor ieder barbecueprofiel biedt Barbecook de juiste tools en accessoires, uniek en volledig te personaliseren!

Over Barbecook
Barbecook is opgericht in 1985, want toen stak Barbecook het vuur aan de lont en werd de eerste barbecue de tuin in gerold. Vandaag is het Belgische barbecuemerk een van de grootste spelers op de markt en staat het voor meer dan enkel barbecueën. Het evolueerde naar een belevingsmerk. Zijn esthetische en gebruiksvriendelijke houtskool-, gas-, elektrische en meeneembarbecues, maar ook plancha's, rookovens, vuurschalen en een ruim assortiment barbecue-accessoires staan garant voor gezellige momenten met vrienden, familie of met z’n tweetjes.

Sinds 2019 bevindt Barbecook zich onder de vleugels van LivWise. LivWise brengt met een rijk assortiment aan onmisbare keuken- en woonaccessoires praktisch design binnens- en buitenshuis. LivWise is exclusief distributeur van een uitgebreid aanbod internationale merken gespecialiseerd in design keuken- en decoratie-artikelen, zoals Sistema, Kilner, Chroma, Crushgrind, en eigen huismerken Barbecook, Point-Virgule, Dotz en Rixx.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist