Heerlijke avonden met Iron Dog houtkachels

door Pierres D'Henri

De Iron Dog nr. 6 is de ideale combinatie van een houtkachel, barbecue en oven. Deze uitvoering van de in totaal zes Iron Dogs is ideaal voor een heerlijke avond in de tuin of serre. Wanneer de kachel brandt kan en er op deze Iron Dog ook lekker gebarbecued worden. Daarnaast heeft de kachel ook nog een bakoven om heerlijke gerechten te bereiden. De kachel blijft lang warm dus later op de avond is het nog steeds genieten van heerlijke stralingswarmte. De kachel stookt zeer zuinig en heeft een hoog rendement. Het is waarschijnlijk de enige ‘hond’ die kan koken, bakken en braden.

De kachel is geheel van gietijzer en heeft een eigen, karakteristieke vorm en uitstraling. Deze Iron Dog is zo vormgegeven en gefabriceerd dat hij naast kachel ook geschikt is als barbecue, grill en oven. Zo hoeft er niet gewisseld te worden tussen een barbecue en vuurkorf of terrasverwarmer.

Eén warmtebron, één keer aansteken; de hele avond genieten. Ideaal voor een gezellige avond met vrienden of familie.

RENDEMENT EN MILIEU
Een eigenschap van gietijzer is dat het de energie gelijkmatig verdeelt. Het ruimteverwarmingvermogen is 60 tot 110 m2. De houtkachel geeft directe stralingswarmte af. Zowel de doordachte techniek binnenin de kachel als de 7 mm dikke behuizing het glas dragen daaraan bij. Dit zorgt voor een rendement van 82 procent. Deze techniek zorgt tevens voor een zeer lage emissie, dankzij een efficiënte aan- en afvoer van verschillende noodzakelijke en op elkaar afgestemde luchtstromen. Omdat de firma Brunner al ruim twintig jaar vooroploopt in de branche als het gaat om schone, zuinige en comfortabele verbrandingstechniek, voldoet de Iron Dog ruimschoots aan de huidige milieueisen. De kachel gaat een levenlang mee en kan zowel buiten als binnen staan.PIERRES D’HENRI

Pierres d’Henri bv is fabrikant en importeur van natuurstenen schouwen, haarden en kachels. Zij importeert onder meer de producten van Brunner, waaronder de serie Iron Dog. Deze zes houtkachels, waaronder de Iron Dog nr. 6, zijn te zien in de showroom van Pierres d’Henri aan de Wolvenkoog 5 te Alkmaar of bij een van de geselecteerde dealers in Nederland.

Meer weten? Hier lees je meer over buiten haarden.

Kijk voor meer informatie op https://www.iron-dog.com/nl?country=NL.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist