Grill Guru

Word ook een barbecue master!

Grill Guru heeft al flink wat vrienden en dat worden er steeds meer. Niet gek, want Grill Guru is van alle markten thuis. Van Pellet Grills, waarop je kookt als op een gasfornuis maar mét die mooie houtskoolsmaak, tot de meest complete kamado’s. Of denk aan accessoires als de 1 Minute Lighter waarmee je elke barbecue binnen een minuut veilig aansteekt. Zo wordt buiten koken pas echt een feest en scoor je punten bij familie en vrienden. Laat je inspireren op grillguru.nl en word ook een barbecue master!

Ga jij voor topkwaliteit kamado? Deze gladde kamado barbecue is gemaakt van speciaal sterk hightech keramiek met 5 jaar Grill Guru garantie en helemaal afgewerkt met hoogwaardig 304 RVS. Tot aan de topventilatieschijf aan toe. Uniek is de handige ingebouwde chipfeeder waarmee je gemakkelijk houtsnippers toevoegt.

De Grill Guru Elite Black wordt compleet geleverd met 2 inklapbare zijtafels, RVS onderstel met zwenkwielen, plate setter en grillverhoger zodat je extra grill ruimte krijgt. Dat wordt easy barbecueën het hele jaar door!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist