Cadac

Buiten koken


Het buiten leven - én buiten eten - wint ook in Nederland steeds meer terrein. Op en neer lopen tussen keuken en terras is daarbij niet alleen ongemakkelijk, maar ook ongezellig wanneer je niets van het buitenplezier wilt missen. Cadac heeft daarom een breed assortiment buitenkeukens die het begrip ‘een kijkje in de keuken’ een heel andere dimensie geven. De bijna 70 procent van de Nederlanders die gemiddeld 10 keer per jaar buiten het eten bereiden en consumeren, kunnen er hun hart aan ophalen.

Cadac introduceerde in 1992 de Skottelbraai in Nederland. Voortbordurend op het succes van deze bijzondere manier van buiten koken, bieden de buitenkeukens van Cadac alles wat men zich in de tuin of op het terras maar kan wensen. De meest complete uitvoering heeft zelfs een spoelbak met kraan en een aanrecht ernaast, zodat ook de afwas nog buiten gedaan kan worden.

Degelijkheid

Alle Cadac buitenkeukens hebben hun degelijkheid gemeen. Zo hebben ze stevige zwenkwielen waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Enkele modellen zijn bovendien voorzien van een dubbelwandige roestvrijstalen deksel, en het topmodel Grand Supreme ook van dubbelwandige deuren. Daardoor wordt de buitenkant niet heet, wat extra veiligheid biedt en waardoor de keuken langer mooi blijft. Met drie branders, een ingebouwde thermometer, een grillplaat, een warmhoudrooster en zijtafels is zelfs de meest eenvoudige uitvoering – de Entertainer 3 Classic – al een complete keuken te noemen. Bovendien is voor alle keukens optioneel een spatwaterdichte afdekhoes verkrijgbaar, zodat ze rustig de hele zomer buiten kunnen blijven staan.

Naarmate de zeven modellen luxer worden, nemen de mogelijkheden alleen maar toe. Zo is een aantal keukens voorzien van wegklapbare zijtafels, en hebben de meeste onderin een tweedeurs opbergkast.

Topmodel

Het topmodel in de serie buitenkeukens van Cadac is de Grand Supreme. Met zijn vier branders, de extra zijbrander, de rotisseriebrander en de piëzo-ontsteking is koken en bakken misschien nog wel een groter plezier dan in de ‘gewone’ keuken. Twee opbergkasten, twee laden, een afvalbak en natuurlijk de spoelbak met kraan zorgen ervoor dat deze keuken echt alles biedt wat buiten leven in de zomer een groot genoegen maakt. Uniek bij deze uitvoering is het draaispit met achterbrander. Deze verhit het vlees niet van de onderzijde maar van de zijkant. Zo kan er geen vet in de vlammen vallen. Daardoor neemt de kans op verbranden van het vlees aanzienlijk af. De spatwaterdichte afdekhoes is standaard bij dit model, evenals het draaispit.

 

Naast de keukens biedt Cadac een breed assortiment accessoires die bij alle modellen te gebruiken zijn. Ten slotte is iedere keuken uitgerust met een solide ophangsysteem voor de glasfles. Deze kan daardoor veilig aan de zijkant – en bij de Grand Supreme in een van de kastjes – worden bevestigd, en blijft ook droog onder de hoes wanneer de keuken vanwege minder goed weer even niet gebruikt kan worden.

Kijk voor meer informatie op: www.cadac-barbecues.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist