Biqju barbecue

Barbecue, vuurschaal, ketelhouder en tuintafel in één

Het barbecueseizoen is in volle gang. Op warme zomeravonden thuis barbecueën in de tuin of juist gezellig met een groep vrienden met de barbecue het park in? We genieten er met volle teugen van! Dat is maar beter ook, want in Nederland kan het seizoen helaas zo weer afgelopen zijn. Ruim jij de barbecue ieder jaar met pijn in het hart op en vind je het ook zonde dat deze de rest van het jaar in de schuur belandt? Van de Biqju geniet je het hele jaar door!Meer dan alleen een barbecue
De Biqju is niet zomaar een barbecue; met een houtskoolbarbecue, vuurschaal, ketelhouder en tuintafel in één is het een uniek product met ontzettend veel mogelijkheden! In een handomdraai verander je het in een totaal ander tuinobject. Daarnaast is het in hoogte verstelbaar en van alle gemakken voorzien. Een praktische no-nonsense barbecue met een robuuste uitstraling waar je alle seizoenen plezier van hebt!

Voor wie graag het hele jaar door buiten is
Verkleumde handen en voeten zorgen ervoor dat we in Nederland niet snel in de herfst- en wintermaanden de barbecue aansteken. Maar wat als je iets bereidt dat juist voor warmte zorgt? De Biqju is namelijk ook als ketelhouder te gebruiken, waarmee bijvoorbeeld een heerlijke glühwein of wintersoep kan worden gemaakt! Waar je in de zomer vrienden uitnodigt voor een gezellige barbecue, organiseer je in de winter dus gewoon een winterwonderland in eigen tuin!

Genoeg gegeten en gedronken, maar wil je niet meteen met het gezelschap naar binnen verplaatsen? Tover de Biqju dan om in een sfeervolle vuurschaal. Zo is het buiten wanneer de temperaturen dalen nog steeds goed vertoeven! Ideaal voor wie geen genoeg kan krijgen van het buitenleven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist