Volle gas grillen met Spring!
Zin in een barbecue, maar ook in het comfort van je keuken? No problemo met de reeks instapmodellen van Barbecook Spring, die beschikken over de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak die we gewend zijn van Barbecook. Alle ingrediënten voor een geweldige avond dus. Dankzij z’n oerdegelijke basics is Spring jouw eerste partner in crime op het vlak van gasbarbecues. Het toestel heeft twee krachtige branders. Met de elektronische ontsteking maak je de barbecue op een veilige, eenvoudige manier aan.

Het grillrooster en de plancha kun je samen gebruiken bij de Spring 350 en zijn direct regelbaar. Zo bereid je makkelijk verschillende gerechten tegelijk. Op de zijbrander maak je bijvoorbeeld een lekker bijgerechtje klaar, terwijl het vlees op de grill ligt te sissen.

Nog een handige feature van de Barbecook Spring 200 is dat de zijtafels inklapbaar zijn, waardoor je flink wat plaats bespaart. Ook in kleinere ruimtes kun je het toestel dus makkelijk opbergen. Spring is met andere woorden de perfecte start van jouw nieuwe barbecuehoofdstuk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist