Barbecook Otto

Smokin’ hot!

Na het grote succes van de slow-foodrookoven op houtskool, introduceert Barbecook nu ook een exemplaar op elektriciteit. Barbecook Otto laat je experimenteren met heerlijk snel gerookte
delicatessen. Een ideaal hebbeding voor elke avontuurlijke foodie.

Inspiratie uit het hoge Noorden
In sommige landen wordt van oudsher meer eten gerookt dan in andere. In het hoge Noorden bijvoorbeeld was en is het nog altijd een favoriete bewaarmethode. Op het platteland of in vakantiehuisjes is een rookoven er even standaard als een paar sneeuwlaarzen. Tijd om de Scandinavische culinaire wijsheid ook naar Nederland te brengen.
Barbecook Otto, een elektrische rookoven, maakt rookgerechten bereiden extreem eenvoudig. Plaats de houtsnippers in de lade, leg je ingrediënten op het rooster met druiplade en stop de stekker in het stopcontact. Afhankelijk van de proporties van je bereiding is je inhoud binnen het uur klaar. Met een elektrische thermometer ben je zeker dat je eten gaar is. Let wel: je kunt het toestel alleen buiten gebruiken.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist