Barbecook Mobiele barbecue

QuickStart Go

De Belgische barbecuespecialist barbecook introduceert haar eerste mobiele barbecue: de QuickStart Go. Dankzij de stevige wielen kun je de barbecue eenvoudig en veilig verplaatsen. Met het handvat achterop trek je de barbecue iets naar voren en… rollen maar! Handig als je tijdens het barbecueën uit de rook wilt blijven en ideaal als je de barbecue steeds opbergt in de schuur. De handige haken aan de stang voorop bieden plek voor accessoires als spatel, tang en vork. De QuickStart Go is verkrijgbaar in modellen voor zes en tien personen.

QuickStart
De QuickStart Go start je in drie eenvoudige stappen op. Je hebt hiervoor uitsluitend lucifers, een krant en houtskool nodig. Drie krantenvellen vouw je in de vorm van een fakkel en stop je met de punt naar beneden in de ‘aanmaakbuis’. Vervolgens vul je de kuip met houtskool. Met een lucifer steek je het krantenpapier onder in de aanmaakbuis aan. Na een kwartiertje is de QuickStart klaar voor gebruik.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist