ABK innovent

luxe duurzame Outdoor Kitchen

In het designkeuken segment is ABK innovent een begrip als dé specialist in ontwerp, innovatie en productie van kwalitatief zeer hoogwaardige RVS keukencomponenten. De laatste jaren is ABK innovent zich samen met architecten en interieurbouwers gaan richten op gespecialiseerde kennis van zowel ontwerp als constructie van maatwerk RVS producten. Door alle partijen in een vroeg stadium te betrekken kunnen zeer onderscheidende interieurconcepten worden gerealiseerd, waaronder de nieuwste toevoeging aan de ABK familie; de Outdoor Kitchen. Deze luxe outdoor kitchen is gemaakt met duurzame materialen waarvan de basis bestaat uit RVS met FSC keurmerk houten details.

Outdoor Kitchen van ABK is een verlenging van de ABK RVS keukenbladen. Elke buitenkeuken word standaard geleverd met een spoelbak met kraan, optioneel inbouw inductieveld voor sauzen of inbouw grill plaat, een ABK Kamado incl. green Egg. De houten fronts zijn tevens verkrijgbaar in RVS of poedercoat in kleur. 

Over ABK innovent
ABK innovent is in 1997 begonnen als leverancier van afzuigkappen. ABK komt voort uit de namen van de oprichters en "innovent" stond voor "innovatieve ventilatie". Inmiddels is ABK innovent in ruim twee decennia uitgegroeid tot een leverancier van keukencomponenten van wereldklasse. Innovatie staat al sinds de oprichting centraal. Zo was ABK innovent de eerste die de markt op kwam met haakse minimalistische designspoelbakken. Ook i-Cooking is binnen de keukenconcepten een innovatie gebleken. Deze werd dan ook bekroond met de prestigieuze RedDot award.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist