Wa'core waterbedden

Integra Aquabox

De Integra is het meest robuuste bed in de aquabox familie. De voorgestoffeerde splitbodems zijn 1 geworden met de boxen. Het ontbreken van horizontale naden in het stoffeerwerk, geeft de Integra een robuust uiterlijk. Door het splitsysteem is de Integra toch eenvoudig op te maken. Strakke hoeken gestoffeerd door een vakman. De Integra maakt van elke slaapkamer een paleis.

De Aquabox Integra is leverbaar als Comfortline en Skyline uitvoering, in verschillende stabilisaties. Als optie is een geïntegreerde capliner of topper mogelijk. Hierdoor kunt u de Integra geheel aan uw persoonlijke smaak configureren.

De aquabox Integra wordt standaard geleverd met een energiezuinig verwarmingselement en is voorzien van een hoes met afritsbaar bovenblad. Het bovenblad is vanaf een breedte van 160 cm deelbaar,waardoor het makkelijk wasbaar is. Leverbaar als 1 grote matras, of 2 afzonderlijke matrassen, veel of weinig deining. Gegarandeerd een behaaglijke bed temperatuur in de winter en een aangenaam koel bed in de zomer.

De Aquabox Integra is leverbaar in een veelvoud van kleuren, zowel in stof als kunstleder.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Waterbedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist