Waarom een waterbed

volgens slaapadviseur Ton pouwels

In de begin jaren ‘90 kochten veel van onze klanten een waterbed. We stonden op diverse beurzen. Het was nieuw en het lag lekker. Er waren ook nadelen, zoals het in- en uit stappen, het stroom verbruik, de irritante bewegingen van de partner bij EEN waterzak. Maar over EEN ding waren ze het eens: ,,Een waterbed lag voor de meeste mensen heeeeeel lekker, men draaide minder en vaak waren de aanwezige rugklachten snel verdwenen”.

Als een product populair wordt, komen er in het aanbod snel de bekende discount verkooppunten, de prijs gaat dan snel omlaag, maar ook de kwaliteit. En omdat je GEEN Mercedes kunt kopen voor de helft, zie je in de markt op veel plaatsen het goedkope aanbod ontstaan, met vele onjuiste adviezen en slechte aanbiedingen, vaak te mooi om waar te zijn, met alle problemen van dien zoals: Slechte, stugge, te klein gesneden vinyls met te harde hoekstukken, voorzien van allerlei contouren erin geperst, die de kwaliteit van het vinyl alleen maar dunner maakte.Dubbele vuldoppen, die konden scheuren en de vele lekkages.Mechanische verwarming systemen, die veel stroom verbruiktenGoedkope katoenen of synthetische tijken, die GEEN comfort bodenGoedkoop spaanderplaat in onderbouwenTe kleine ledikanten (Een waterbed en zeker een soft side behoort groot te zijn)

De waterbedslaper ging op zoek naar iets anders.
En vond dit in de boxspring. Nu waren deze hotelbedden niets spectaculairs, want merken zoals Pullman, Treca de Paris en Epeda, maken reeds 70 jaar boxsprings. Er kwam een toppertje op en zo ontstond het Scandinavisch slapen. Dit was voor de discount nog gemakkelijker, want in een boxspring hoef je maar een pootje te draaien en het bed stond. Maar wederom ging de kwaliteit hard achteruit en koste een elektrische boxspring van Pullman 5000 euro, momenteel worden elek-trische boxsprings aangeboden voor 1200 euro, ze zijn niet hetzelfde en de kwaliteit is ver te zoeken.

Echter NIET zij, die ïnvesteerden in kwaliteit Zij hebben 20 jaar heerlijk geslapen , hebben goede service genoten en gaan momenteel wederom voor een echt kwalitatief soft side waterbed. Een TOPMERK is Bodyform. Een kleine fabrikant, met een hoog service gehalte en maar EEN doel: ,, Het leveren van kwaliteit” Douglas Damunde de Canadees, die het waterbed in Nederland bracht is de stuwende kracht achter ,,Bodyform” Als u gaat voor echte kwaliteit in een duo softside waterbed, niet te zwaar gestabiliseerd, maakt u van elke nacht een vakantie droom zonder zorgen, want de zorgen, die mag u bij ons neerleggen.

Dit artikel is tot stand gekomen m.m.v. Topslapen.nl (v/h SLEEPY)                                                                                                                                              
De beddenspeciaalzaak in Arnhem sinds 1988 met maar één doel: dat u lekker zult slapen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Waterbedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist