TTI waterbedden

Quatro matrashouder

Met de QUATRO ®matrashouder ontwikkelde T.T.I. de nieuwe standaard voor waterbedden.De QUATRO ® matrashouder werd vanaf de eerste ruwe schets tot en met het laatste detail ontwikkeld in onze eigen R&D-afdeling. Vanaf het originele ontwerp werd rekening gehouden met de factoren die voor u als waterbedgebruiker belangrijk zijn. Dit systeem biedt immers een hele reeks extra voordelen ten opzichte van de klassieke soft-siders.De QUATRO ® matrashouder ontleent zijn naam aan zijn vierdelige constructie: één van de vele eigenschappen die van deze matrashouder het handigste, sterkste en meest comfortabele waterbed van de Europese markt maken. Door zijn opbouw in compacte, afzonderlijke delen kan de QUATRO ® matrashouder gemakkelijk vervoerd en opgebouwd worden door één persoon. De kern van het QUATRO ® concept is het stevige kunststofprofiel dat de onderste rand van de omranding vormt. Deze innovatie biedt een onvervormbare zijdelingse steun aan de watermatras en is vrijwel onverslijtbaar. In tegenstelling tot vele klassieke soft-side matrashouders, waarvan de zijdelingse rand enkel uit schuimdelen bestaat, kan deze rand na verloop van tijd niet uitzakken en
behoudt hij steeds zijn strakke vorm.

Ook kan dit waterbed, door de opbouw en afwerking van de profielomranding, steeds in een nieuw kleedje gestoken worden. De bekledingsstoffen kunnen immers vervangen worden. Op die manier kan u uw waterbed, ook na jaren trouwe dienst, aanpassen aan uw veranderde smaak of nieuwe slaapkamerinrichting.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Waterbedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist