Profine waterbedden

Slapen op de meest gezonde manier

Ervoor zorgen dat mensen op de meest gezonde manier slapen. Dat is de filosofie en de missie van Profine Bedsystemen. Deze filosofie staat centraal in onze ideeën over gezond slapen en komt tot uiting in de bedden.De bedden worden met uiterste zorg gemaakt en daarna onderworpen aan een uiterst strenge eindcontrole. Uitsluitend door op deze gestructureerde manier te werken, kunnen wij zo een eindproduct garanderen.

Bij de ontwikkeling nodigen wij ook specialisten van buiten uit. Zo hebben wij, met de ontwikkeling van de vinyl, een beroep gedaan op de kennis van Bayer. Door een speciaal ontwikkelt additief kunnen wij nu op vinylbreuken 10 jaar garantie geven.
Voor het binnenwerk van de matras zijn wij onze kennis gaan uitbreiden bij een fabrikant in USA. Deze heeft met 30 jaar ervaring een ongelofelijke rol gespeeld in de technische vooruitgang van verantwoord ondersteunend slapen op water.
Zo kopen wij bijvoorbeeld al onze grondstoffen in bij Europese bedrijven. Wij weten wat we kopen en kunnen dan ook garant staan voor de kwaliteit van het eindproduct.Daarom durven wij nu beweren dat een Profine waterbed de beste voorbereiding is op een nieuwe dag. Doordat het zich perfect aan elke lichaamsvorm aanpast, wordt elk punt van het lichaam door water gedragen. Het lichaam wordt gelijkmatig en soepel ondersteund. Lichaamsdelen die teveel druk ondervinden op een conventionele matras (hielen, bekken en schouders) drukken nu het water weg. Dit water wordt verplaatst naar de delen die onvoldoende ondersteund worden, bijvoorbeeld nek, rug en knieholte.

Ook op maat gemaakte bedden is bij Profine mogelijk. De door Profine ontwikkelde Comfort Test is uniek in de slaapwereld. Geen lichaam is hetzelfde en daarom is het zo belangrijk dat een bed goed aan het lichaam van elk individu wordt aangepast. Zoveel mensen, zoveel slaaphoudingen -en voorkeuren. Meten is weten.

Wanneer je een matras vergelijkt met een mens, zou je kunnen zeggen dat de matras het lichaam is en het beddengoed de kleding. Doorgaans wast men uitsluitend het beddengoed (één keer per week). De matras wordt overgeslagen. Stel dat men wel kleding zou verschonen, maar niet het lichaam zou wassen. Dat zou een slechte zaak zijn voor de hygiëne. Hetzelfde geldt voor de matras. Een Profine matras is levenslang 100 % hygiënisch. De hoes kan op 60° gewassen worden en de matras absorbeert nooit vuil. Dit blijft er in feite opliggen en kan met een doek verwijdert worden.

Ook wellness wordt bij Profine met de grote "W" geschreven. Sinds enkele jaren kunnen wij in elk Profine bed een "2Vibes" vibro massage integreren. De door specialisten ontwikkelde programma's maakt het mogelijk om, met een simpele druk op de knop, een verkwikkende "fitness massage", een welverdiende "inslaap" of een deugddoende "ontspanning/ ontstress" massage in werking te stellen. Indien u na al deze weldaad toch nog wakker bent, heeft u nog de keuze tussen 5 pulse massages of 2 wave massages. Zou u dan toch uiteindelijk in dromenland verzeild geraken, stopt het programma automatisch.

Voor wensen die nog verder gaan hebben wij de multi media koffer ontwikkeld. Dit technisch vernuft verschuilt in een, op het eerste zicht, bestaande bedkoffer een heus multi media landschap. Op knopdruk opent deze koffer zich automatisch en komt de TV, d.m.v. een lift tevoorschijn. Uiteraard is ook een DVD geïntegreerd in deze koffer. Voor diegene die nog niet onder de indruk zouden zijn is er de "2Sound". Hier wordt door een "pulse geber" onder de matras elk geluid omgezet in trillingen. Alles wat je nu ziet en hoort, voel je nu ook gelijktijdig in bed. Multi Media beleving ten top.

Voor klanten die het graag eenvoudig houden is ook gezorgd. Ons uitgebreid gamma is zowel in design, afwerking, modellen, en prijs zo verscheiden dat wij voor iedereen een passend bedsysteem kunnen samenstellen.

De Profine Vakhandelaars wensen u alvast van harte een goede nachtrust.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Waterbedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist