Poseidon waterbedden

model Spirit

Het waterbed heeft zich de laatste jaren verder ontwikkeld tot een slaapsysteem dat qua kwaliteit en comfort volledig voldoet aan de wensen van de huidige consument. Ook qua design kan het zich tegenwoordig meten met elk gewenst boxspring systeem.

De consument anno 2012 is goed geïnformeerd en wenst zich een slaapsysteem dat de juiste balans biedt tussen comfort, ondersteuning en kwaliteit. Kortom: individueel slaapcomfort dat vooral met het waterbed wordt gerealiseerd.

Nieuwe matrassenserie
Poseidon heeft met de Hydraulic Collection een matrasserie dat volledig is gericht op de wens van de huidige consument. De consument die het individuele comfort dat een watermatras kan bieden probleemloos wil ervaren, maar minder zin heeft om lang na te deinen op een matras.

De matrassen in de Poseidon Hydraulic Collection hebben een meervoudig stabilisatiesysteem. Onderop bevinden zich de gepatenteerde compartimenten die zorgen voor een perfecte hydraulische ondersteuning. Daar bovenop zijn fiberlagen, een zweeflaag en lumbarlagen geplaatst die zorgen voor een perfect ligoppervlak met optimaal comfort. Het resultaat is een exclusieve matras die alle positieve eigenschappen van het slapen op water in zich heeft en toch vrijwel niet nadeint.

Nieuwe bedmodellen
Onlangs heeft Poseidon diverse nieuwe boxmodellen geïntroduceerd die op de vooraanstaande internationale meubelbeurs te Keulen zeer enthousiast ontvangen zijn.

Kijk voor meer informatie op https://www.poseidonwaterbedden.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poseidon aquabedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist