Poseidon waterbedden

Xena

Met een waterbed van Poseidon kiest u de beste oplossing voor modern en individueel slaapcomfort, namelijk een matras dat zich volkomen aanpast aan uw persoonlijke slaapgedrag. Het watermatras voegt zich immers naar uw slaaphouding - in plaats van andersom, zoals bij veel conventionele matrassen. De temperatuur van het water is tot op eentiende graad in te stellen, waardoor uw waterbed in de zomer altijd heerlijk koel aanvoelt en in de winter juist behaaglijk warm is. Bovendien verzekert u zich met een Poseidon waterbed van een schitterend ontworpen slaapkamermeubel dat is opgebouwd uit duurzame materialen en gefabriceerd met behulp van de modernste technieken.Poseidon Xena
Een eiland van rust en ontspanning... de Xena is een ideaal voorbeeld van een eigentijds ontwerp met een degelijke beproefde constructie. Net als de Nocta kan dit model uitstekend vrijstaand worden geplaatst. De onderbouw of box zelf kan in verschillende kleuren en materialen worden geleverd en de Xena is te combineren met verschillende types achterwanden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Poseidon aquabedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist