Bodyform Waterbedden

HighLine Exclusief

HighLine Exclusief is een waterbed in optima forma. Deze compositie van hoogwaardige materialen, moderne productietechniek en 100% “made in Germany” verzekert u van een optimum aan hygiëne, duurzaamheid en comfort. Verkrijgbaar in meer dan 300 designvarianten, geeft HighLine Exclusief uitdrukking aan uw persoonlijkheid. En kijk ’s morgens verlangend uit naar de komende nacht...

De watermatras
Beter kan men niet liggen: Zeer flexibel, ftalaatvrij speciaal vinyl met naadloze hoeklassen voor een lange levensduur en eenvoudige reiniging, 10 jaar garantieFiberlagen (en lendensteun) voor uw persoonlijke gewenste stabilisatieTriplex® schuimbalken en rekbare matrashoes voor een perfecte lichaamsaanpassingWasbare (anti-bacteriële) thermoscheidingswand gevuld met hoogwaardig isolatiemateriaalEnergiebesparende isolatiebodem

De matrashoes
Hygiënischer kan niet. MicroCare®, waarvan de matrashoes is gemaakt, werkt anti-microbacterieel zonder inzet van giftige of milieu-onvriendelijke stoffen.Zelfs na veelvuldig wassen, blijft de zuurstofdesinfecterende werking actief. De Hypersoft® vulling absorbeert en ventileert het lichaamsvocht optimaal, is zeer zacht en comfortabel en behoudt haar natuurlijke veerkrachtige vorm voor vele jaren.

Wasbaar tot 95° en geschikt voor de droogmachineAnti-allergeen en anti-bacterieelHoogwaardig, veerkrachtig Hypersoft® als vullingOptimale luchtcirculatie en vochtigheidstransportMilieuvriendelijke productieGecertificeerd conform Öko-Tex 100 Klasse 1

Plinten
Decorplinten met een vochtbestendige en splintervrije 2 mm kunststof afwerking in Ahorn, Beuken, Kersen, Noten, Wit, Zilver, Zwart of Spiegelplint en in elke gewenste hoogte. Ook leverbaar als parketverlijmd massief houten plint in Grenen, Beuken, Berken, Els, Ahorn, Eiken, Acacia en Kersen.

Verwisselbare design bedrandstoffering
Voor de aankleding van de bedrand kunt u een keuze maken uit vele stoffen in diverse kleuren en dessins (meer dan 300 mogelijkheden). Door deze verwisselbare bedrandstoffering kunt u het uiterlijk van uw waterbed altijd veranderen. Ook leverbaar als parketverlijmd massief houten bedrand.

Persoonlijke vormgeving
Met HighLine Exclusief is het mogelijk om een bed naar uw eigen persoonlijke wensen samen te stellen. Behalve de keuze van de stabilisatie van uw watermatras (in uno of dual systeem) zijn er ook vele mogelijkheden voor het uiterlijk van uw waterbed.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Waterbedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist